Kiadót keresel?

Van egy csodás meséd, egy érdekfeszítő novellád, egy különleges versgyűjteményed vagy egy izgalmas történeted? Meg szeretnéd osztani tapasztalataidat, tudásodat az ügyfeleiddel és a nagy közönséggel?

Ha szeretnéd tudni, hogyan indulj neki a könyvkiadásnak, hogy elkerüld a buktatókat, akkor jelentkezz nálunk és mi segítünk!

Mi megteszünk mindent annak érdekében, hogy segítsünk: írunk, kiadunk, tanítunk, támogatunk. Segítünk a tervezéstől a kivitelezésig, az országos terjesztésben, az olvasói találkozók megszervezésében. Legyél Te is a partnerünk!

Kiadónk vezetője, Scur Katalin, kezdő íróként maga is tapasztalta, hogy ismeretlenként, tapasztalat és kapcsolatok hiányában kiadványaival mennyire nehéz volt a kiadók és kereskedők ajtaján kopogtatni, sokszor még esélyt sem kapva arra, hogy megismerjék vagy meghallgassák. Átérezve helyzetüket, ezen a kezdeti nehézségen szeretné átbillenteni és segítő jobbot nyújtani a könyvkiadásban tapasztalatlan szerzőknek, akik első kiadásukat tervezgetik, és akik sokszor elfogadhatatlan és érthetetlen konstrukciók elfogadására kényszerülnek, hogy megjelenjen első dédelgetett írásuk, melyben minden reményük benne van. Egy elfogadható ajánlatot kínálunk számukra, melyben továbbra is önállóan tudnak alkotni, nem fosztva meg őket írói ambícióiktól és jogaiktól. Ezért is mások vagyunk, mint a többiek!

Lépj velünk kapcsolatba!