Nagyon jó hangulatban zajlott a Ráday utca 20-ban, a Két Egér könyvesboltban Petrőczi Éva “Katicamesék” című pünkösdölő katicákkal 1könyvének belvárosi premierje.

Különösen egy testvérpár, Panni és Bori (meg apukájuk) jeleskedett a katicás kérdések megfejtésében. Az ősbemutatóhoz hozzájárult Lukácsy Katalin színművész, Béres Ferenc-díjas előadóművész is, egy szövegében-dallamában saját kompozíciójú “katica-induló”, s a Gömbölyű Gergő dal, s természetesen pünkösdi nóták eléneklésével.

Babos Eszter, a közismert bábos és gyerekkönyv szerző pedig eljátszott egy olyan jelenetet, ahol a könyv két főszereplője, Gergő és Kata találkoztak a rögtönzött bábszínpadon, egy jelenetben. A premieren dedikált a kötet illusztrátora, Thár Lujza is, a rendezvény végén pedig Petrőczi Éva katicaformájú kuglófja és Lujzi epre volt az ünnepi menü.

pünkösdölő katicákkal 2Külön öröm, hogy a könyv már ma, a szállítás napján a Két Egér kirakatának kellős közepére került, alig 2 percnyire a szerző otthonától…És természetesen villámgyorsan elkeltek a finom csoki nyereménykaticák is…

Jelentkezz a Facebookon