2017-ben sem hagyhattuk ki a lehetőséget, hogy ne csatlakozzunk az Olvasás Éjszakája programhoz. Szeptember 16-án, 17 órától vártuk vendégeinket a Zsimbi Galériába, ahol megannyi szerzővel lehetett összeismerkedni, bábelődást végig kacagni, …

cikk_170926_2

Nagyon köszönjük minden jelenlévőnek – szerzőinknek és vendégeinknek – hogy megtiszteltek bennünket társaságukkal és szeretetükkel, emelték az est színvonalát és hangulatát! Külön köszönet és minden tisztelet vendéglátónknak Zsombori Erzsébetnek, a Zsimbi Galéria tulajdonosának!

 

Köszönetet mondunk: Dolinay Eszternek, Babos Eszternek, Nádasi-Ozsvár Andreának, írópalántáinknak: Szabó Liliennek, Barta Zsófinak, Polivoda Julinak, Tama Zéténynek, Scur Hannának és a három kis zongoristának. Valamint Novák Natáliának, Szondy Zsuzsannának, Mézes Juditnak, Dr. Dolinay Tamásnak (gyerek-és tüdőgyógyász), prof.Szigeti Jenőnek (művelődéstörténész), Petrőczi Évának (József Attila-díjas költő, író, műfordító, irodalomtörténész, publicista), Fert Mónikának, Kemény Andrásnak és nem utolsó sorban Györei Zsoltnak.

További képeket itt találsz

cikk_170926_1